Vrijwilligers gezocht

Een club zoals de Flying Petrels valt of staat met haar vrijwilligers. Alle kleine beetjes helpen – denk aan een kantine dienst draaien, lijnen trekken en andere veldklusjes, de kantine schoonmaken, wedstrijden scoren, helpen met een evenement organiseren, en ga zo maar door.

Om dit zo makkelijk mogelijk te maken werken we met de KNBSB App:

  1. Klik op “vrijwilligerstaken”
  2. Selecteer de taken waar jij in ge├»nteresseerd bent. Onder “Mijn beschikbaarheid” kun je opgeven welke dagen het beste uitkomen.
  3. Onder “Programma” verschijnen nu de diensten waar je je op kunt inschrijven.

Tip: Als je de taak weer uitzet onder “Mijn Taken” zie je in je programma alleen de taken waar jij je voor hebt ingeschreven.

Ik heb geen KNBSB app… wat nu?

De KNBSB app is gratis te downloaden via de Google Playstore of Apple Store. Bij het aanmaken van een account is het van belang het mail adres te gebruiken waarmee je ook geregistreerd bent (of je kind) bij de bond. Op die manier kan de koppeling gemaakt worden tussen de App-gebruiker en de gegevens in Sportlink.

Ouders van jeugdleden

Ouders van jeugdleden kunnen ook via de KNBSB app hun vrijwilligersuren vastleggen. Het is dan wel belangrijk dat het account voor de app aangemaakt wordt met hetzelfde e-mail adres waarmee je kind is geregistreerd bij de bond.