Sponsorkliks

Wat is sponsorKliks?

Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks is in 2011 ontstaan en zorgt ervoor dat leden, supporters en betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren middels hun reguliere internetaankopen.

Hoezo gratis sponsoren, dat kan toch helemaal niet?

SponsorKliks heeft afspraken met meer dan 750 webwinkels die allemaal een commissie aan SponsorKliks betalen zodra er een klant via de site van SponsorKliks op de site van een webwinkel komt en een aankoop doet. Sommige webwinkels betalen een percentage van het orderbedrag, anderen betalen een vast bedrag.
De klant betaalt hetzelfde bedrag als wanneer ze direct naar de webwinkel zouden gaan, vandaar dat we het gratis sponsoren noemen.

Driekwart van de ontvangen commissie is voor de vereniging!

75% van deze ontvangen commissie keert SponsorKliks uit aan de desbtreffende vereniging. Elke aangesloten vereniging krijgt namelijk een unieke SponsorKliks pagina waarop al deze webwinkels te vinden zijn. SponsorKliks ziet dan ook of de aankoop bij een webwinkel via de SponsorKliks pagina van vereniging A of vereniging B is gedaan en voegt de commissie automatisch toe aan de juiste vereniging.

Wanneer wordt er uitbetaald?

SponsorKliks betaalt elke maand uit mits het gepaarde bedrag boven de €50,- uitkomt. Is dat niet het geval dan schuift het bedrag naar de volgende maand, totdat het bedrag boven de €50,- uitstijgt.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks bestaat al meer dan 10 jaar en heeft als gevolg hiervan enorme schaalvoordelen. De meeste webwinkels werken namelijk met staffels. Hoe meer transacties des te hoger de commissies worden. Maandelijks worden er via SponsorKliks gemiddeld meer dan 10.000(!) bestellingen gedaan. Bij veel webwinkels zit SponsorKliks daarom in de hoogste staffel en ontvangt daardoor ook de hoogste commissiepercentages. SponsorKliks is met ruim 8800 verenigingen, goede doelen en overige non-profits veruit het grootste loyalty cashbackconcept van de Benelux. Daarbij heeft SponsorKliks parnerships met verschillende sportbonden, waaronder de KNBSB (Honk- en Softbalbond).

Zo werkt het

Het enige wat je moet doen is bestellingen plaatsen via de site van SponsorKliks bij een winkel naar keuze.
Voorbeeld: Je wilt eten bestellen via thuisbezorgd, wat voor moeite is het om dan eerst naar de site van sponsorkliks.com te gaan en dan naar thuisbezorgd. Qua keuze voor restaurants en voedingsmiddelen is er geen verschil, alleen bij sponsorkliks.com krijgt de vereniging €1,- per bestelling!

Vul bij de vraag “Wie wilt u sponsoren?” Flying Petrels in. de bijdrage zal automatisch overgemaakt worden naar de vereniging, u hoeft hier niks extra’s voor te doen! Vraag uw vrienden en familie om ook op deze manier de Flying Petrels te steunen.

Tevens kunt u de SponsorKliks app downloaden.