Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

Met veel plezier hebben trainers, teammanager en coach, een fantastisch trainingskamp voor de aspiranten van 2017 voorbereid.

Op Zaterdag de 18e maart verzamelden we met z’n allen in Purmerend en zijn naar het veld van Alcmaria in Alkmaar gereden. We werden daar gastvrij ontvangen en Alcmaria heeft belangeloos veld 2 ter beschikking gesteld voor een clinic die we van Eelco Jansen kregen. Eelco is voor vele honkballiefhebbers een bekende en heeft zijn olympische, en hoofdklasse ervaringen overgebracht op onze jongens. Hij gaf een leuke clinic met aandacht voor veldwerk, slaan en gooien. We hebben er veel aan gehad en kunnen zijn tips in het komend seizoen en daarna nog zeker goed gebruiken. Hierna zijn we naar Egmond gegaan, om de kamers in het hostel in te ruimen en de bedden op te maken.

Naast het spelen van een Wie-is-de-Mol spel, Bowlen in Uitgeest, Friet met Kroket en natuurlijk veel te weinig slaap, hebben we veel aandacht geschonken aan het smeden van een hecht aspiranten team.

Zondag een frisse duinwandeling, met veel wind, bootcamp en slootjespringen en daarna een heuse 6-kamp en natuurlijk de uitslag van Wie-is-de-Mol.

Al met al een geweldige start van het nieuwe seizoen waar we met zijn allen ontzettend naar uit kijken!! Tot op het veld, in de hoop dat we veel aanmoedigingen mee mogen krijgen.

Trainers, teammanager, en de coach zijn nu al vreselijk trots op de aspiranten, en zijn dankbaar voor het mooie weekend met ze gehad te hebben.

Bas

apiranten 1