Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

 

In de week van 21 april tot en met 3 mei a.s. willen wij de kleedkamers op gaan knappen door de kleedkamers te voorzien van een likje verf. De verf hebben wij al, wij zoeken alleen nog mensen die ons hierbij willen helpen!

Wil je ons helpen?
Aanmelden mag persoonlijk bij iemand van het bestuur of per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afbeeldingsresultaat voor verven

IMG 20180407 WA0003Wij zoeken nog een vrijwilliger die één keer in de twee weken wilt helpen met het schoonmaken van de kantine.

Het gaat in principe om de ene keer op dinsdagavond en de andere keer op woensdagmorgen. Mocht een ander dagdeel beter uitkomen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk!

Voor het schoonmaken krijg je de € 60,00 vrijwilligersbijdrage van Flying Petrels terug!

Aanmelden kan via Mieke Hulst per telefoon of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

19 Maart 2018.

Vanavond was de algemene ledenvergadering van 2018. Met veel plezier kunnen we mededelen dat hierbij veel leden, ouderen, coaches en ouders bij aanwezig waren. De punten die besproken diende te worden, vanuit het bestuur en vanuit de aanwezigen, werden besproken. Er werden ideeën uitgewisseld die kunnen leiden tot positieve veranderingen binnen de vereniging. Christel Woudstra en Menno Leeflang werden benoemd tot ereleden. Kortom: alle aanwezigen bedankt en alle afwezigen hopelijk tot volgend jaar.

 

~Het Bestuur~

 

IMG 20180319 WA0018

 

Doe je boodschappen bij de Vomar? Koppel dan de Klant-is-Koning kaart aan Flying Petrels!

Je kan je Vomar Klant-is-Koning kaart koppelen aan Flying Petrels. Doe je dat, dan wordt bij elke keer dat je je boodschappen afrekent, een donatie gedaan aan onze vereniging!

Hoe regel je dat? Je kunt bij de servicebalie in de Vomar een KIK-kaart aanvragen en laten koppelen aan Flying Petrels.

Subcategorieën

Sommige Wist-u-Dat berichten, die ook via mail worden verstuurd, komen terug in deze rubriek.